Merker

Siden 1989 har vi designet og distribuert våre egne kolleksjoner, og har siden den gang vært lett gjenkjennbare via varemerket YOU. Med stolthet bærer vi våre egne varemerker;

YOU – CAMUS - BLUE REBEL – NYXX - MOMENTI - CUE

Alle våre varer selges via våre forhandlere, som hovedsakelig står for bearbeiding.

Agenturer

You Brands har i tillegg agentur på flere kjente og internasjonale merkevarer. Det er en glede å kunne utvide vårt sortiment med trygge, solide og kjente varer on stock.

STORMTECH – ANVIL – AMERICAN APPARAEL – ATLANTIS – PREMIER - SAMSONITE - AMERICAN TOURISTER - BROOK TAVERNER

YOU er Norges mest solgte varemerke innen tekstilprofilering. YOU har eksistert i Norge siden 1991 og i Danmark siden 1997. Kolleksjonen består av t-skjorter, poloskjorter, gensere, jakker, treningstøy, fleeceprodukter, reiseeffekter og håndklær.

CAMUS er et dansk merke som ble lansert i Norge første gang sommeren 2007. Sortimentet består av t-skjorter, poloskjorter, gensere og jakker med et noe mer eksklusivt preg og spennende detaljer. Camus har et meget stor størrelsesspekter.

MOMENTI; et spennende sortiment av gaveartikler lansert i 2004. Produkter av høy kvalitet til fornuftige priser. Kolleksjonen består av termoser og termokopper, sekk og bag, radio og hodetelefoner, høyttalere og powerbanks, drikkeflasker og annet tilbehør.

NYXX er vår utmerkede sportskolleksjon lansert i 2014. Kolleksjonen består av en sportsserie, kompresjonsserie og accessories. NYXX er utviklet for å passe alle aktivitetsnivå, fra mosjonist- til toppnivå. Alle kan finne treningsklær i denne kolleksjonen!

Anerkjent merkevare i verdensklasse! Vi er første norske aktør som distribuerer Stormtech. Stormtech’s kolleksjon består av tekniske og innovative jakker, poloskjorter, t-skjorter og bukser. Alt med fokus på tidsriktige modeller med høy funksjonalitet.

BLUE REBEL består av storselgere som t-skjorter, poloskjorter, gensere og sekker. Disse selges i store kvantum i de mest etterspurte fargene og til meget konkurransedyktige priser.

Atlantis produseres av italienske Master Italia SpA, og har over 20 års erfaring i bransjen. Atlantis er internasjonalt kjent for sin solide kvalitet i et tidsriktig og innovativt design, med sin kjernevirksomhet innen caps og hodeplagg.

Britiske Premier Clothing ble stiftet i 1999 og er en ledende aktør innen bransjene service- og servering, corporate, skjønnhet og velvære. Premier er mest kjent for sitt moderne og trendy design og et bredt fargeutvalg i prima kvalitet.

Med over 100 års erfaring er det ikke uten grunn at Samsonite rangeres som nr. 1 internasjonalt som den mest kjente merkevaren innen reiseeffekter. Verdenskjent produktbredde i en kvalitetsklasse for seg.

American Tourister har siden 1993 vært eid av Samsonite, som forteller hvilket kvalitetsnivå vi befinner oss på. Dette er en verdidreven merkevare som fokuserer oppmerksomheten på feriereisende. God kvalitet og utmerket valuta for pengene.

Gregory har siden 1977 viet sin lidenskap til det perfekte ryggsekkdesign. Internasjonalt anerkjent for sine innovative produkter hvor komfort, passform og lang levetid står øverst på lista.

Den ikoniske og innovative Flexfit-modellen ble introdusert i 1994, og har siden den gang vært kjent for stretch-fit cap med lukket bakside. Flexfit har flere steder posisjonert seg som en egen merkevare innen hodeplagg.

Westford Mill® er et av merkevarene til britiske Beechfield Brands Ltd. Produktene er designet med en miljøbevisst tankegang, og kolleksjonen EarthAware® er 100% organisk og produsert til den bevisste brukeren. Disse produktene gir et fantastisk utvalg av innpakning til både gaver og events, og er produsert med tanke på smart profilering.

BagBase® er et av merkevarene til britiske Beechfield Brands Ltd. I mer enn 20 år har de kombinert tidløse originaler med nye, trendy og nå bærekraftige klassikere. Produktene er kjent for sitt brede fargeutvalg som gir gode muligheter for å skape en egen stil og identitet.

Lexington Company ble grunnlagt i 1997 og er et globalt driftsselskap med hovedkontor i Sverige. Lexington er et førsteklasses livsstilsmerke som tilbyr både hjemme- og kleskolleksjoner med inspirasjon fra den typiske New England-stilen. Kolleksjonene er tro mot den amerikanske tradisjonen med overlegent håndverk og leverer produkter av førsteklasses kvalitet.

I over 25 år har Beechfield® vært kjent for sine kolleksjoner innen hodeplagg. De bestselgende stilene har inspirert utviklingen av Beechfield® Original Headwear like mye som nåværende trender. Etter hvert som kolleksjonen har vokst, følger fokuset på miljøvennlig praksis og etisk design. Fra beanies og sportscapser til praktisk tilbehør, er dette allsidige hodeplagg designet for enkel dekorasjon.